Nejlepší Firmy z Kategorie Péče o váš domov a zahradu v Českých Budějovicích, 2024

V jaké oblasti chcete porovnat nabídky?

Odpovězte na několik otázek

Upřesněte nám, co potřebujete k získání hledaných nabídek

Získejte nabídky

Poznejte nabídky profesionálů z Vašeho okolí, které budou šité na míru.

Vyberte tu nejlepší

Porovnejte nabídky a zadejte otázky zdarma a bez závazků

Nejlepší z 50 firem
v oboru Péče o váš domov a zahradu

  • Dlažby ČR

    • České Budějovice
    • 4 let na trhu

    Jsme na trhu již řadu let a proto jsme v některých případech schopni zajistit nejen materiál, ale též výkopové práce a dopravu materiálu. Nabízíme Vám pokládku veškerých venkovních dlažeb a to ze žuly (odseky, odřezy, kostky 5x5, 10x10, 16x16),porfyr a podobné, z betonu (veškeré zámkové dlažby a betonové dlaždice), uložení obrubníků, výstavbu kamenných zdí ať už do betonu nebo na sucho, výstavbu kamenných schodů a podezdívek z kamene, výstavbu zahradních jezírek a bazénů, prvky zahradní architektury z přírodních kamenů. Dále též pokládku všech druhů vnitřních obkladů a dlažeb. Pracujeme po celé ČR. Máme jasné podmínky, nízké náklady, které Vás zcela mile překvapí. Naše práce je levná, rychlá a kvalitní. Neváhejte a zavolejte. Těšíme se na spolupráci.

  • Zahradnické centrum Ferenčík s.r.o.

    • České Budějovice
    • 6 let na trhu

    Zahradnické centrum Ferenčík nabízí komplexní služby v oblasti zahradnictví. Firma se zabývá prodejem řezaných, pokojových i exotických květin, květináčů, hnojiv a substrátů, dekorací a zahradnického vybavení. Ferenčík nabízí i rozvoz květin po celé ČR. Dále se společnost věnuje realizacím zahrad a odborným konzultacím.

  • Vende support s.r.o.

    • 25.5 km od Českých Budějovic
    • 6 let na trhu
    • Brno

    Něco o nás Jsme firma složená z lidí ,kteří pracují ve stavebnictví déle jak 12 let Jsme schopni pro vás realizovat širokou škálu stavebních prací. Od výkopů přes základy rodinného domu, hrubou stavbu, až po kompletní dokončovací práce jako jsou sádrokartony, omítky, obklady malby atd. A proč si vybrat právě nás? -Zakládáme si na kvalitě provedených prací -postaráme se o vše potřebné a rádi poradíme při realizaci vašich snů o bydlení. -Dodržujeme dané technologické postupy -Jsme Profesionálové Naše služby: - Výkopové práce - Demoliční a vyklízecí práce (včetně ekologické likvidace) - Kompletní stavba rodinných domů - Kompletní rekonstrukce bytů - Bytová jádra - Zateplování budov - Pronájem a stavba lešení - Vyrovnávání podlah - Voda topení plyn - Elektroinstalace - Obkladačské práce - Sádrokartony Prostě vše kolem staveb. S případným dotazem nás neváhejte kontaktovat.

  • Radek sarkozi

    • 25.5 km od Českých Budějovic
    • 6 let na trhu
    • Brno

    Provádíme vykopove prace Výkop základů sklepů vykopove prace všech síti .za nízké ceny

  • GARDEN Centre, s.r.o.

    • 35.2 km od Českých Budějovic
    • 4 let na trhu
    • Praha 5

Péče o váš domov a zahradu – vypočítejte celkové náklady

Chcete poznat, kolik stojí služby v oboru Péče o váš domov a zahradu? Chtěli byste obdržet lákavé nabídky od prodejců z Českých Budějovic? sdělte nám svoje potřeby stejně tak jak 168515 důvěřujících zákazníků, hledajících odborníky z Oferteo. Berte v úvahu, že ceny se mohou lišit v závislosti od vzdálenosti, regionu, množství prací nebo využitých technik. Proto je tak důležité, aby Vaše poptávka byla co nejvíce vyčerpávající. Při zaslání poptávky, nezapomeňte požádat o veškeré podrobnosti, jako např. ceny materiálů nebo hodin práce specialisty. Zároveň při porovnávání nabídek nízká cena je jen jeden z mnoha věcí, které upoutají Vaší pozornost - zvažte taktéž jiné informace uvedené dodavatelem - metodu platby,záruku,čas realizace poptávky nebo zkušenosti odborníků v oboru. Pokud jste poznali tyto informaci postaráte se i o nižší náklady, ale taktéž dobrou kvalitu pověřených prací.

Zaslání firmám poptávky s Vašimi požadavky je rychlé a zcela bezplatné.Vaše očekávání zašleme do poskytovatelů služeb již v průběhu několika minut od zaslání. navrhovatelé se budou sami s Vámi kontaktovat, aby nabídnout nejvhodnější nabídky.

Kde potřebujete pomoc?









Žádost o odeslání je bezplatná a nezávazná.

Recenze a rady odborných firem z Českých Budějovic

Sháníte někoho kdo Vám poradí ve výběru nejlepšího řešení? Je to velice jednoduché - prozraďte nám svoje požadavky z kategorie Péče o váš domov a zahradu a požádejte o radu odborníků z Českých Budějovic. Upřesněte v obsahu poptávky, jaké služby sháníte a jaké máte pochybnosti. Oplácí se zeptat o záruku, servis, čas realizace práce, nebo technické podrobnosti. Pokud jste již dříve objednávali podobnou službu, popište svoje zkušenosti. Pokud jsou to Vaše první kroky v hledání vhodného zhotovitele v oblasti Péče o váš domov a zahradu, můžete se o tom krátce zmínit. Neobávejte se zadávat otázky. Diký takovým maličkostem, zadaným v obsahu zprávy, můžete počítat s důkladnějšími názory a radami. Nezapomeňte taktéž o uvedení všech kontaktních údajů, aby firmy mohly udělit odpovědi na Vaší zprávu. Experti Oferteo představí svoje názory a udělí rady. Rádi představí i nabídky. Ověřte sami a zašlete poptávku již nyní.

Při využití servisu, můžete jednoduchým způsobem najít mnoho ověřených dodavatelů z regionu. A to vše zdarma a bez závazků.

Získejte cenovou nabídku